I forbindelse med at vi får med nye investorer og samarbeidspartnere på laget, så velger vi å flytte oss fra Flatåsen og ned til Strandveien. Vi endrer samtidig navn fra SocialGrab AS til SocialScreen AS i forbindelse med at vi ønsker å skifte hovedfokuset vårt over på alt som har med løsninger for skjerm å gjøre.

I Strandveien 43 vil vi få nye flotte lokaler. Det blir et lyst og åpent miljø, og et sted hvor vi har plass til å vokse i det tempoet vi ser for oss. Det er god tilgang på fasiliteter, og vi ønsker her å bygge opp en arbeidsplass som er attraktiv for de personene vi ønsker å tiltrekke oss.

Vi kommer også til å være samlokalisert med noen av våre samarbeidspartnere, feks Iconomy som vil være en nær samarbeidspartner når det kommer til drift og regnskap.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy