Enkelt og portabelt

Med vår plug’n’play-løsning er det enkelt å ta med seg infoskjermen på messer. Det er bare å koble i strøm og internett, så er den oppe å går. Om det er vanskeligheter med tanke på nett, så har vi også en løsning der du kan koble på mobilnett på enheten.

Vi anbefaler å klargjøre innholdet på forhånd, slik at alt er klart for avspilling så fort skjermen er montert på messen. Om man ønsker hjelp med å få produsert godt innhold å vise på skjermen, så kan vi og våre samarbeidspartnere selvfølgelig være behjelpelig med det!

63% av folk sier at infoskjermer fanger deres oppmerksomhet!

83% husker budskapet de har sett på digitale infoskjermer.

Over 40% av handlende sier at infoskjermer kan endre hva de kjøper.

Portabelt ekstrautstyr

Er du ofte på messer anbefaler vi å bestille et portabelt stativ i stedet for det vanlige veggfestet. På denne måten blir det enda enklere å kunne ta med seg skjermen når man skal ut på tur. Vi har også flightkasser med automatisk heis, slik at man kan frakte skjermen trygt og godt, og bare heise den opp fra kassen når den skal brukes.

Leie av utstyr

Er det ikke så ofte dere er på messer, men ønsker likevel å bruke skjerm som visningsmedie når dere først er det? Vi leier også ut komplette skjermrigger til messer og stands.

Så enkelt er det å komme i gang:

1. Koble til SocialScreen

Koble til SocialScreen

Du kobler enkelt styringsenheten til skjermen med HDMI-kabelen. Deretter er det bare å koble på strøm og internett, og slå på enheten.

2. Sett opp innholdet du ønsker

Sett opp innholdet du ønsker

Deretter er det bare på å logge på kontrollpanelet og velge hva du vil vise på skjermen. Her kan du velge mellom alt fra bilde og video, til værmelding og sosiale medier.

3. Se resultatet på skjermen

Se resultatet på skjermen

Så fort du lagrer innholdet i kontrollepanelet, vil du se resultatet på skjermen din. Da er alt klart, og det er bare å leke seg med de forskjellige innholdstypene.* Ved bestilling av skjerm og montering vil vi sende ut profesjonelle montører som tar seg av prosessen med å få skjermen på vegg.

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy