Uansett behov

Når det kommer til kjeder er det forskjell på hvordan de ønsker å operere. Noen ønsker å styre skjermene fra kjedekontoret, noen ønsker at butikken helt og fullt skal styre skjermene sine selv og noen ønsker å ha hovedstyring fra kjedekontoret med mulighet for å gjøre noen endringer lokalt.

Vår software gjør det mulig å sette opp dette som det er ønskelig for hver enkelt kjede. De fleste kjeder velger å styre kampanjene og hovedinnholdet selv, mens hver enkelt butikk legger inn ekstra innhold basert på lokale faktorer.

Over 40% av handlende sier at infoskjermer kan endre hva de kjøper.

8 av 10 av handlende sier de har gått inn i en butikk pga en infoskjerm.

83% husker budskapet de har sett på digitale infoskjermer.

Forskjellig innhold til forskjellig tid og situasjon

En av de store fordelene med digitale skjermer er at de er så mye mer dynamisk enn de gamle plakatene. Med vår software i dine skjermer kan du enkelt sette opp at de skal kjøres forskjellig innhold til forskjellige tider på døgnet, og du kan sette opp innhold som kun vises ved spesielle værforhold.

Ved spesielle kampanjedager kan vi også sette opp spesialinnhold i forbindelse med eventet. Dette kan feks være interaktive konkurranser hvor kunden deltar via sin mobiltelefon, hvor de spiller quiz, roulette eller andre aktiviteter.

Over 90% av informasjonen som hjernen fanger opp er visuelt!

63% av folk sier at infoskjermer fanger deres oppmerksomhet!

Infoskjermer reduserer opplevd ventetid i kassen med så mye som 35%

Automatisk henting av innhold

De fleste butikker er i dag blitt veldig flinke på sosiale medier som Facebook og Instagram. Med vår software kan du koble til disse kildene og automatisk vise det siste innholdet fra sosiale medier. Dette gjør det enda enklere for dere å oppdatere skjermen jevnlig, og dere får dobbel utnyttelse av sosiale medier.

Har man andre kilder hvor det er mulig å hente data direkte inn i skjermen, så kan vi selvfølgelig være behjelpelig med å få koblet opp denne dataen mot våre systemer slik at dere får det direkte på skjerm.

Så enkelt er det å komme i gang:

1. Koble til SocialScreen

Koble til SocialScreen

Du kobler enkelt styringsenheten til skjermen med HDMI-kabelen. Deretter er det bare å koble på strøm og internett, og slå på enheten.

2. Sett opp innholdet du ønsker

Sett opp innholdet du ønsker

Deretter er det bare på å logge på kontrollpanelet og velge hva du vil vise på skjermen. Her kan du velge mellom alt fra bilde og video, til værmelding og sosiale medier.

3. Se resultatet på skjermen

Se resultatet på skjermen

Så fort du lagrer innholdet i kontrollepanelet, vil du se resultatet på skjermen din. Da er alt klart, og det er bare å leke seg med de forskjellige innholdstypene.* Ved bestilling av skjerm og montering vil vi sende ut profesjonelle montører som tar seg av prosessen med å få skjermen på vegg.

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy