Enkel informasjonsflyt

Har man mange avdelinger rundt om i landet kan det være en utfordring å få informasjonen ut til alle ansatte. Med infoskjermer plassert rundt om på de forskjellige lokasjonene har dere en enkel og effektiv måte å ut informasjonen på. Det er fort gjort å kaste seg rundt og få ut ny informasjon til alle ansatte.

Med vår software for infoskjermer kan man sitte hvor som helst i verden, og på hvilken som helst enhet, og legge ut ny informasjon på skjermene. Enten som det er på kontoret, hjemme eller på ferie.

God intern kommunikasjon kan øke produktiviteten med inntil 25%.

Sikkerhetskommunikasjon via infoskjermer kan redusere skader med 20%.

83% husker budskapet de har sett på digitale infoskjermer.

Sikkerhet i fokus

All informasjon fra server til infoskjerm går gjennom krypterte kanaler, og vi har et meget stort fokus på sikkerheten. Dette gjør at ingen andre kan komme seg inn og endre hva som vises på skjermen.

Ulike roller og rettigheter

Du kan enkelt styre hvilke roller og rettigheter de forskjellige bidragsyterne har. Alt fra hvilket innhold de kan legge ut, til hvilke skjermer de har kontroll over.

Du kan gi markedsavdelingen tilgang til å publisere innhold på skjermer vendt mot publikum, mens HR-avdelingen kan ha tilgang til å publisere innhold på skjermer som er tiltenkt ansatte-informasjon.

Løpende utrulling

Vår software er fleksibel og skalerbar. Vi kan starte enkelt på en lokasjon, og koble på nye lokasjoner fortløpende. Ta kontakt med vår salgsavdeling, så finner vi en løsning på hvordan din bedrift kan komme i gang med infoskjermer.

Så enkelt er det å komme i gang:

1. Koble til SocialScreen

Koble til SocialScreen

Du kobler enkelt styringsenheten til skjermen med HDMI-kabelen. Deretter er det bare å koble på strøm og internett, og slå på enheten.

2. Sett opp innholdet du ønsker

Sett opp innholdet du ønsker

Deretter er det bare på å logge på kontrollpanelet og velge hva du vil vise på skjermen. Her kan du velge mellom alt fra bilde og video, til værmelding og sosiale medier.

3. Se resultatet på skjermen

Se resultatet på skjermen

Så fort du lagrer innholdet i kontrollepanelet, vil du se resultatet på skjermen din. Da er alt klart, og det er bare å leke seg med de forskjellige innholdstypene.* Ved bestilling av skjerm og montering vil vi sende ut profesjonelle montører som tar seg av prosessen med å få skjermen på vegg.

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy