Atmosfære og informasjon

Gjort riktig, så kan infoskjermer på utesteder, barer og restauranter være med på å skape den atmosfæren man ønsker. Det tilfører interiøret noe, samtidig som det kan være informativt for gjestene. De kan gjerne stå både innendørs og utendørs.

På skjermen kan man enten kjøre stemningsskapende bilder, informasjon om spesielle retter man vil anbefale, eller fortelle om kommende aktiviteter man skal arrangere. Man kan også ha rene meny-skjermer for å synliggjøre dette bedre.

74% av besøkende sier en lettlest og informativ meny er det viktigste!

29.5% av kunder mener digitale menyer gir større inflytelse på hva de kjøper.

70% av voksne som har sett digitale skjermer den siste måneden, gjorde et impulskjøp basert på dem.

Fremhev sosiale medier

For utelivsbransjen er sosiale medier en viktig platform for å hente inn kunder. Ved å automatisk vise innhold fra sosiale medier på infoskjermene kan du engasjere de besøkende til å følge dere, og dermed være enklere å få kommunisert med i etterkant.

Integrasjoner og engasjement

Vi har i vår software flere integrasjoner som passer godt til utelivsbransjen. Bruker man f.eks. Spotify til avspilling av musikk, så har vi muligheten til å koble den mot skjermen og vise hvilken sang som spilles for øyeblikket. Med integrasjon av Untapped mot skjermene kan man vise både menyer og hva folk sjekker inn på ditt utested.

Med disse integrasjonene får man skapt et engasjement mot de besøkende og inkluderer dem i bruken av skjermene.

Ta kontakt med oss, så kan vi gi dere en demo på hvilke av deres systemer vi kan koble oss på!

Så enkelt er det å komme i gang:

1. Koble til SocialScreen

Koble til SocialScreen

Du kobler enkelt styringsenheten til skjermen med HDMI-kabelen. Deretter er det bare å koble på strøm og internett, og slå på enheten.

2. Sett opp innholdet du ønsker

Sett opp innholdet du ønsker

Deretter er det bare på å logge på kontrollpanelet og velge hva du vil vise på skjermen. Her kan du velge mellom alt fra bilde og video, til værmelding og sosiale medier.

3. Se resultatet på skjermen

Se resultatet på skjermen

Så fort du lagrer innholdet i kontrollepanelet, vil du se resultatet på skjermen din. Da er alt klart, og det er bare å leke seg med de forskjellige innholdstypene.* Ved bestilling av skjerm og montering vil vi sende ut profesjonelle montører som tar seg av prosessen med å få skjermen på vegg.

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2018 © SocialScreen AS • All rights reserved • Privacy Policy